Kyllä tuo eilisen peli oli aika hurja. Itse tulen sen varmasti muistamaan Juhamatti Aaltosen, Petri Kontiolan ja ennen kaikkea Ossi Väänäsen maaleista. Ensinmäisessä erässä peli näytti todella hyvältä, kun karattiin 3-0 johtoon. Toisen erän tasoitus 3-2 olikin jo karmivaa katsottavaa. Kolmannen erän ensinmäinen puoli taisi olla Leijonille hieman tuskaista, mutta Juhamatti Aaltosen maali kevensi tunnelmaa. Loppujen lopuksi lukemat 4-3 vei Leijonat voittoon. Leijonien joukkuettahan on kritisoitu aiemmin ennen kisoja. Huhut tai väitteet ettei Suomi pärjäisi taitaa olla jo historiaa. Onhan Suomi jo ainakin neljän parhaan joukossa. Tukholma kutsuu Suomea huomisen peliin. Huomenna vastaan asettuu tuo rakastettu ystävämme Ruotsi. Taistelu intoa löytyy varmastikkin myös Ruotsilta. Huomenna selvitetään se kummalla sitä on enemmän. Itse olen seurannut kaikki Leijonien pelit. Hienostihan Leijonat on pärjännyt. Ainut tappio mikä on tullut on USAA vastaan. Tuo peli oli vaikeaa seurata todella kovalle fanille. Kyllä tuon 4-1 tappion jälkeen taisin hieman silmiänikin pyyhkiä. Siitä on onneksi päästy yli ja voittoputki on jälleen lähtenyt käyntiin. Taistelu tahtoa ei ainakaan Leijonilta puutu huomiseen peliin. Sen on osoittanut monet pelit jo aiemmin. Saksa pelikin oli aika hienoa seurattavaa, vaikka on oltu tappiolla on sieltä noustu voittoon. Huomisesta on todellakin tulossa jännittävä päivä. Suomi-Ruotsi ja Sveitsi-USA. Itseni veikkaus on, että Suomi ja Sveitsi nähdään finaalissa, mutta aika näyttäköön. Tsemppiä Leijonille huomisen peliin!